top of page

Over ons

Studio Aangenaam is een coöperatie zonder winstoogmerk. Bij Studio Aangenaam werken we coöperatief samen aan sociaal-maatschappelijke projecten. Met leden, vrienden en andere partners bundelen we krachten, daardoor kunnen we vanuit verschillende perspectieven met een frisse blik naar een vraagstuk kijken. Door als collectief samen te werken, leren we van elkaars expertises en ervaringen. We passen deze kennis binnen Studio Aangenaam direct toe in nieuwe projecten die we opzetten.  

We stellen ons graag even voor.

Loes van Genderen

Oprichter van Studio Aangenaam 

Expertise: Kunst & Economie

Functie: Projectbegeleiding en conceptontwikkeling


Als projectbegeleider bij Studio Aangenaam werk ik met veel plezier aan projecten op het raakvlak van kunst, duurzaamheid en maatschappij. Daarbij zet ik een project op van begin tot eind. Ik ben opgeleid aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, daar volgde ik de studie Kunst en Economie. Vanuit deze opleiding weet ik altijd een brug te slaan tussen ontwerpgericht onderzoek en projectorganisatie. Om meer verdieping te vinden in het maatschappelijke perspectief volg ik naast mijn werk nog een master sociologie.

Loes portret .png

Ellen Werink

Oprichter van Studio Aangenaam 

Expertise: Social Design

Functie: Conceptontwikkeling & ontwerp 

Mijn naam is Ellen Werink, afgestudeerd aan de opleiding Spatial Design aan de HKU. Mijn projecten krijgen vorm door de combinatie van theorie, onderzoek en de persoonlijke ervaringen van mensen en plekken. Ik ga graag met iedereen in gesprek om een duidelijk beeld van de situatie te krijgen.

De diversiteit van het vormgeven is wat mij motiveert en fascineert. 

portret ell.png

Catie Bakker

Lid van Studio Aangenaam

Expertise : Product Design 

Functie : Ontwerp en uitvoering 


Als productontwerper houd ik me bezig met het ontwerpproces en de uitvoering van het begin tot het eindresultaat. Het gevoel dat ik daadwerkelijk impact kan maken is mijn drijfkracht. Door mijn vermogen om oplossend te ontwerpen is er vaak meer mogelijk dan vooraf wordt gedacht.

portret cate.png

Josef Ali

Vriend van Studio Aangenaam

Expertise: Ruimtelijk ontwerp

Mijn naam is Josef Ali en ik ben spatial designer. Ik ben graag bezig met mijn handen en experimenteer veel.  Als ik niet aan het werk ben dan hou ik mij bezig met fotografie of ben ik aan het tekenen. Ik ben namelijk iemand die beeldend communiceert. Mijn visie en kracht liggen bij communicatie door middel van beeld. Wat ik fijn vind aan Studio Aangenaam is dat er met expertise vanuit verschillende vakgebieden en organisaties wordt samengewerkt om mensen te verbinden door middel van kunst.   

portret josef.png

Lisa Ruseler
Vriend van Studio Aangenaam
Expertise: Creatieve projectbegeleiding, conceptontwikkeling, Kunst en Economie

Hoi! Mijn naam is Lisa Ruseler en ik ben creatief projectleider. Ik werk graag met een interdisciplinair team waarbij meerdere perspectieven en verschillende experts samenwerken aan een project. Deze verschillende invalshoeken en achtergronden leiden tot onverwachte en vernieuwende ideeën en ontwerpen. Ik werk als een spin in het web waarbij ik contact heb met alle betrokken stakeholders van een project. Ik ben een echte verbinder, een 'rol' waarin ik mijzelf heb gevonden in de opleiding Kunst en Economie aan de HKU. Ik verbind verschillende personen in een project, verbind creatieve en non-creatieve stakeholders en zet creativiteit en kunst in bij het ontwerpen van oplossingen en concepten voor sociaal-maatschappelijke uitdagingen.

schets lisa goed png_edited.png

Carmen Kemink
Vriend van Studio Aangenaam
Expertise: Marketing & Social Work
Functie: Marketing adviseur en sociaal werker

Mijn ervaring binnen de marketing, de communicatie en het sociaal werk, zet ik graag in voor sociaal maatschappelijke en duurzame initiatieven. De basis van deze vakgebieden is het motiveren van mensen en je boodschap laten aansluiten op de eindgebruiker. Dit zet ik in voor communicatiecampagnes (in beeld en tekst),
maar ook in het persoonlijke contact met mensen (als sociaal werker). Studio Aangenaam verbindt duurzaamheid, creativiteit en sociaal ondernemerschap,
een hele mooie combinatie.

bottom of page